Navigation
12
Απρ
location
Αθήνα
21oC
Αρκετά σύννεφα
18 Μαρ 2021

LEROY MERLIN: Πρωτοβουλίες στήριξης σε υγεία, παιδί, κοινωνία και περιβάλλον

Leroy Merlin Επιχειρήσεις

Τα τελευταία χρόνια η LEROY MERLIN υλοποιεί ένα ευρύ φάσμα ενεργειών με έμφαση στην υποστήριξη της κοινωνίας, επιστρατεύοντας τις δυνάμεις της #giakalo. Αντιλαμβανόμενη τις δύσκολές συγκυρίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας λόγω της πανδημίας, η LEROY MERLIN δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της στηρίζοντας τους πολίτες και το σύστημα υγείας. Οι ενέργειες #giakalo περιλαμβάνουν πολλαπλές δράσεις με τη μορφή συνεργειών με φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλες συλλογικές οντότητες και αφορούν σε 4 άξονες: υγεία, παιδί, περιβάλλον και κοινωνία.

Υποστηρίζοντας έμπρακτα το σύστημα υγείας σε μία συγκυρία που είναι περισσότερο απαραίτητο από ποτέ, η LEROY MERLIN πραγματοποίησε σειρά δωρεών για την ανακαίνιση των κτιριακών δομών του συστήματος υγείας στη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, προχώρησε σε δωρεά ενίσχυσης του Γενικού Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών (Γ.Ν.Α. Λαϊκό) με παροχή τεχνικού εξοπλισμού για την πλήρη ανακαίνιση επιλεγμένων εγκαταστάσεων, δωρεά υλικών ανανέωσης των κτιριακών υποδομών της Γ΄ Χειρουργικής Κλινικής Α.Π.Θ. του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, ανακαίνιση των χώρων του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών ΚΑΤ αλλά και του Γ.Ν.Α. Σπηλιοπούλειου Νοσοκομείου Αθηνών «Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ», με την παροχή τεχνικού εξοπλισμού. Τέλος, ανέλαβε την τοποθέτηση υπαίθριων τεντών στην υποδοχή των ασθενών καθώς και σομπών υγραερίου στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Με τον νέο αυτό εξοπλισμό, τα νοσοκομεία θωρακίζονται και εκσυγχρονίζονται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών στις δύσκολες εποχές που βιώνει η χώρα μας.

Η LEROY MERLIN  στηρίζοντας διαχρονικά ενέργειες για την υποστήριξη των παιδιών προχώρησε σε δωρεές σε φορείς όπως, η ActionAid, προσφέροντας χρώματα για τις ανάγκες της δομής Επίκεντρο, το Χαμόγελο του Παιδιού προσφέροντας 170 κουτιά αποθήκευσης για το Εθελοντικό Εργαστήρι του ιδρύματος και η ογκολογική μονάδα Παίδων – οργανισμός Καρκινάκι με την κατασκευή 28 DIY ξύλινών παιχνιδιών. Επιπροσθέτως, εθελοντές από το LEROY MERLIN βρέθηκαν στο 6ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου και έδωσαν πνοή και χρώμα στους χώρους, βάφοντας τους τοίχους, τα παγκάκια και φυτεύοντας λουλούδια.

Οι πρακτικές πρωτοβουλίες για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος αποτελούν διαχρονικές αξίες για τη LEROY MERLIN, όπου με ποικίλες ενέργειες στηρίζει  και προάγει καλές συνήθειες και πρακτικές για την προστασία του πλανήτη και των πόλεων μας. Στηρίζοντας το πρόγραμμα «Υιοθέτησε την πόλη σου» η LEROY MERLIN προσέθεσε μια ευχάριστη νότα στο γειτονικό πάρκο από το κατάστημα της Βασ. Σοφίας, κάνοντάς το πιο φιλικό για τους κατοίκους και τους εργαζόμενους που το επισκέπτονται, τοποθετώντας σπιτάκια για την προστασία των αδέσποτων, ενώ παρείχε και προϊόντα καθαρισμού, χρώματα και εθελοντική εργασία. Συμπληρωματικά, πρόσφατα η LEROY MERLIN ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ, παρέχοντας σε όλους τους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων τη δυνατότητα δωρεάν φόρτισης των οχημάτων τους σε 12 σημεία, σε 6 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα (σύντομα θα προστεθούν άλλα 2 σημεία στο κατάστημα LEROY MERLIN Κηφισού), απλά και ανέξοδα κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, υποστηρίζοντας έμπρακτα την πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη.

Στηρίζοντας τις περιοχές και τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη η LEROY MERLIN προχώρησε στη υποστήριξη των πληγέντων του σεισμού στην περιοχή της Σάμου, συγκεντρώνοντας προμήθειες καθαρισμού καθώς και τρόφιμα αλλά και των δήμων Ελασσόνας, Τυρνάβου, Φαρκαδόνας και Λαρισαίων μετά τον πρόσφατο σεισμό των 6 ρίχτερ, δωρίζοντας κιόσκια, καρέκλες και σόμπες υγραερίου για τους συνανθρώπους μας που διαμένουν στην ύπαιθρο καθώς επίσης και παροχή έκπτωσης 20% σε όλα τα προϊόντα, βοηθώντας στη στέγαση και τη φροντίδα των ανθρώπων στα χωριά που επλήγησαν.

Η Brand Communication Business Leader της LEROY MERLIN Ελλάδας Άσπα Νικολοπούλου δήλωσε: «Η δέσμευσή μας στη LEROY MERLIN να είμαστε χρήσιμοι σε  όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, μας οδηγεί σήμερα περισσότερο από ποτέ να εστιάσουμε τόσο στον κοινωνικό όσο και στο περιβαλλοντικό μας αντίκτυπο. Δεσμευόμαστε να παρεμβαίνουμε στη ζωή της κοινότητας, να συνεργαζόμαστε με ΜΚΟ και άλλους φορείς, να υποστηρίζουμε το σύστημα υγείας, τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης αλλά και πολλές ακόμα δραστηριότητες #giakalo ειδικά σε αυτές τις δύσκολές συνθήκες που βιώνουμε»

Στοχεύοντας στη δημιουργία ενός κόσμου που απολαμβάνει τα προνόμια μιας ποιοτικής καθημερινότητας και με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες των κατοίκων, των γειτονιών και του περιβάλλοντος, η εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελεί μονόδρομο για την LEROY MERLIN. Ο Όμιλος Adeo τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στην Ελλάδα, θέτει φιλόδοξους στόχους με σκοπό να παρέχει θετικές, βιώσιμες κατοικίες, δημιουργώντας ένα καλύτερο περιβάλλον διαβίωσης για όλους σε όλα τα επίπεδα: οικονομικό, ανθρώπινο και περιβαλλοντικό. Το 2021, προγραμματίζονται πολλές ακόμη δραστηριότητες #giakalo, με τη δέσμευση ότι ακόμη και υπό τους περιορισμούς του COVID-19, θα φροντίσουμε όλοι μαζί για το κοινό καλό και αυτούς που αγαπάμε.

Η LEROY MERLIN προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση, την ανανέωση, την επισκευή, τη διακόσμηση και τη διαρρύθμιση της κατοικίας. Μέσω των εξειδικευμένων καταστημάτων της και του eshop της, παρέχει μεγάλη γκάμα ερασιτεχνικών ή επαγγελματικών λύσεων που καλύπτουν οικοδομικές, μονωτικές, επισκευαστικές, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, φωτισμό, ασφάλεια, διακόσμηση, θέρμανση, κηπουρική, projects ανακαίνισης μπάνιου, δαπέδων και κουζίνας και πολλές ακόμη λύσεις εξυπηρετώντας όλους όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν μια ομορφότερη και πιο άνετη κατοικία.

Χάρη στην ευρεία γκάμα προϊόντων, στις ανταγωνιστικές τιμές, στην τεχνογνωσία της και στις εξειδικευμένες γνώσεις των ανθρώπων της, προσφέρει πάντα ολοκληρωμένες λύσεις από την επιλογή των προϊόντων ως και στην εγκατάστασή τους, ενώ έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του ειδικού στην ανακαίνιση και βελτίωση της κατοικίας, φιλοξενώντας κάτω από την ίδια στέγη 14 διαφορετικά τμήματα. Η LEROY MERLIN δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2005 και είναι μέλος ενός τεράστιου δικτύου 26 επιχειρήσεων με  900 σημεία πώλησης σε 13 χώρες του γαλλικού Ομίλου Adeο που κατέχει την 1η θέση στην Ευρώπη και την 3η παγκοσμίως στην αγορά της βελτίωσης της κατοικίας».

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ