Navigation
13
Ιούλ
location
Αθήνα
28oC
Αίθριος - καθαρός
14 Δεκ 2018

Η Εθνική Ασφαλιστική χτίζει σχέση εμπιστοσύνης με τους ασφαλισμένους της

τίτλος εθνική ασφαλιστική Brand News

Η Εθνική Ασφαλιστική από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της έθεσε ως όραμα της να υπηρετεί με συνέπεια τον άνθρωπο. Στα 127 χρόνια συνεχούς παρουσία της στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά, η Εταιρεία δεν έπαψε ποτέ να στέκεται δίπλα στους ασφαλισμένους της, την κοινωνία την οικονομία, να δημιουργεί προϊόντα για  τον οικογενειάρχη, τον επιχειρηματία, τον ελεύθερο επαγγελματία, να μελετά τις εξελίξεις στην αγορά και να προσφέρει σύγχρονες ασφαλιστικές λύσεις  για την κάλυψη των κινδύνων εξασφαλίζοντας  έτσι  την οικογένεια, την επιχείρηση, την κοινωνία.
Με την πάροδο των ετών, η Εθνική Ασφαλιστική, έχει καταφέρει να χτίσει σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στους ασφαλισμένους της ,το στελεχιακό δυναμικό και τους συνεργάτες της. Σχέση που έχει οδηγήσει την Εταιρεία στην κορυφαία θέση της αγοράς.

Η θέση αυτή αποτυπώνεται στα οικονομικά της αποτελέσματα,  καθώς και στο συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο που την  επιλέγει για τις διαχρονικές αξίες της.  Την  εμπιστοσύνη, την   φερεγγυότητα, την αξιοπιστία, την οικονομική ευρωστία, την εξασφάλιση και την έμπρακτη συμπαράσταση στην κοινωνία.

Ειδικά τα τελευταία χρόνια εξακολουθεί να είναι ηγέτης αγοράς, ενισχύοντας παράλληλα την κεφαλαιακή της βάση και συνεισφέροντας σημαντικά με την κερδοφορία της στα αποτελέσματα του μέτοχου της.

Μέσα από την διαχρονική της πορεία η Εθνική Ασφαλιστική  οδηγεί από την ηγετική της θέση τις εξελίξεις στην ιδιωτική ασφαλιστική αγορά, αλλά και συμβάλει ενεργά στην στήριξη της Ελληνικής οικονομίας και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Η Εθνική Ασφαλιστική αποτελεί ένα διαχρονικό  brand name, ένα σημείο αναφοράς για κάθε γενιά κι αυτό διότι διατηρεί τις ίδια πολύτιμες αξίες που την ακολουθούν από το ξεκίνημα της και που αγγίζουν κάθε ασφαλισμένο της, σε κάθε ηλικία και κοινωνικό προφίλ.

Μέσα στην πάροδο των ετών, η  Εταιρεία έχει αφήσει  ανεξίτηλα αποτυπώματα προφοράς και στήριξης των Ελλήνων και της Ελληνικής κοινωνίας σε σημαντικούς σταθμούς της Ιστορίας:

-Στην Μεγάλη Πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης το 1917 Η Εθνική Ασφαλιστική  κάλυψε άμεσα της Ζημίες με το ποσό των  δυο εκατομμυρίων οκτακοσίων χιλιάδων δραχμών τότε.

-Την περίοδο της Κατοχής το καλοκαίρι του 1942 οργάνωσε συσσίτιο για τους εργαζομένους και τις οικογένειες τους στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Παράλληλα η Εταιρεία βοήθησε με όσα μέσα διέθετε στην επιβίωση των εξαθλιωμένων από την πείνα κατοίκων της πρωτεύουσας.

-Σήμερα η εταιρεία στέκεται αθόρυβα σε κάθε ανάγκη των οικονομικά ασθενέστερων ομάδων  αλλά και προσφύγων  της χώρας μας προσφέροντας  οικονομική  και υλική στήριξη

Παράλληλα η εταιρεία, στα πλαίσια της ανταπόδοσης στην κοινωνία και το κοινωνικό σύνολο μέρους των εσόδων της,  στηρίζει τον Πολιτισμό και Αθλητισμό, μέσα από την υποστήριξη φορέων που προάγουν τον πολιτισμό και ενισχύουν τον Αθλητισμό και την προσπάθεια του «ευ αγωνίζεστε».

Το Περιβάλλον :Σταθερή επιδίωξη της εταιρείας είναι η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος  με ταυτόχρονη εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων, ενώ παράλληλα στηρίζει φορείς, εταιρείες και συλλόγους που προάγουν την περιβαλλοντική συνείδηση.

Επιπλέον στο Κτήριο της Κοραή 4, το οποίο έχει συνδεθεί όσο κανένα άλλο με μια από τις πιο σημαντικές περιόδους  της σύγχρονής Ελληνικής Ιστορίας η Εθνική Ασφαλιστική έχει την ευθύνη της μόνιμης λειτουργίας δυο ιδιαιτέρων χώρων, που αντανακλούν τους δεσμούς της εταιρείας με την ελληνική κοινωνία.

Ο χώρος ιστορικής μνήμης 1941-1944, ένα μοναδικό μνημείο της νεότερης ιστορίας που μεταφέρει ζωντανή την ιστορική μνήμη την περίοδο της Κατοχής στην σημερινή πραγματικότητα αναβίωσε και λειτουργεί με Ευθύνη της Εταιρείας. Ανάλογη προσφορά αποτελεί και η λειτουργία του χώρου τέχνης StoArt.

Μέσα από την κοινωνική της δράση  και την προσφορά της στην κοινωνία, η εταιρεία διακρίθηκε  λαμβάνοντας  μέσα στο 2018 το τρίτο βραβείο  (Bronze) στα  “Hellenic Responsible Awards”,   καθώς και το βραβείο  Salus  Index  για την προσφορά της στο χώρο της Υγείας και της Οικονομίας. Επίσης, για δεύτερη συνεχή χρονιά η εταιρεία ήταν ο μεγάλος χορηγός του 2ου Μαραθώνιου Αλληλεγγύης No Finish Line Athens, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση με το ανθρώπινο δυναμικό της να συγκεντρώνει συνολικά  4.353 χιλιόμετρα.

Εμπιστοσύνη, Αφοσίωση, Άμεση Εξυπηρέτηση είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν την Εθνική Ασφαλιστική να ξεχωρίζει  και να δημιουργεί διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πάνω από 1.000.000 ασφαλισμένους της προσφέροντας έτσι την αξία της ασφάλισης από γενιά σε γενιά.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ