Navigation
28
Σεπ
location
Αθήνα
30oC
Αραιή συννεφιά
27 Οκτ 2020

Η ERGO προσφέρει εκπτώσεις σε όσους οδηγούν συνετά και σέβονται το περιβάλλον

Ασφάλειες Επιχειρήσεις

Μια σημαντική πρωτοβουλία για την ασφαλή οδήγηση με σεβασμό στο περιβάλλον, προωθεί ο ασφαλιστικός όμιλος της ERGO. Έργο και πάγια δέσμευση της ERGO είναι να ενεργεί με υπευθυνότητα και φροντίδα για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της, τους πελάτες της, τους διαμεσολαβητές, τους εργαζομένους, τους μετόχους και την κοινωνία. Για την ERGO η επιχειρηματική επιτυχία, η αποτελεσματική διαχείριση του περιβάλλοντος και η κοινωνική ευθύνη αποτελούν αναπόσπαστα μέρη της εταιρικής στρατηγικής της, σύμφωνα με την οποία οι κύριες δράσεις της στοχεύουν στην αντιμετώπιση μεγάλων παγκόσμιων προκλήσεων, όπως είναι η κλιματική αλλαγή.

Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία συνδέει, μέσω της εφαρμογής ERGO Drive & Win, την ασφαλή οδήγηση με την προστασία του περιβάλλοντος, καλώντας όλους τους χρήστες της να συμμετέχουν στην καταπολέμηση των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής. Η καινοτόμος εφαρμογή ERGO Drive & Win λανσαρίστηκε τον Μάρτιο του 2019 με κύριο στόχο να βοηθήσει τους χρήστες να γίνουν καλύτεροι οδηγοί, να αποκομίζουν σημαντικά οφέλη προσφέροντας αρκετές επιπλέον παροχές από την εταιρεία, αλλά και ενισχύοντας παράλληλα την οικολογική τους συνείδηση.

Συγκεκριμένα, η εφαρμογή μεταφράζει την ασφαλή οδήγηση σε ERGO Stars, τα οποία εξαργυρώνονται σε εκπτώσεις έως και 20% στα ασφάλιστρα αστικής ευθύνης αυτοκινήτου, είτε κατά τη σύναψη νέου ασφαλιστηρίου αυτοκινήτου είτε κατά την ανανέωση των υφιστάμενων ασφαλιστηρίων αυτοκινήτου των ασφαλισμένων, καθώς και σε ERGO SafeMiles, τα οποία μετατρέπονται σε δωρεές για την προστασία του περιβάλλοντος. Για τον σκοπό αυτό, η εταιρεία συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος», μια ελληνική μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική οργάνωση που συνδυάζει την επιστημονική έρευνα με την αποτελεσματική δράση για την προστασία της θαλάσσιας και χερσαίας βιοποικιλότητας.

Οι χρήστες της εφαρμογής ERGO Drive & Win μπορούν πλέον να εξαργυρώσουν τα ERGO SafeMiles που έχουν συγκεντρώσει σε δωρεές για την προστασία των θαλασσών μας και πιο συγκεκριμένα στη δράση για την επαναφύτευση θαλάσσιων λιβαδιών Ποσειδωνίας, συμβάλλοντας έτσι στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Με το ERGO Drive & Win “οδηγούμε με ασφάλεια και ταυτόχρονα φροντίζουμε για το περιβάλλον”! Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Android και IOS Smartphones μέσω των υπηρεσιών Google Play.

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία, ενώ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, τη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 40.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζομένους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2018 η ERGO κατέγραψε ασφάλιστρα €19 δισ. και κατέβαλε αντίστοιχο ποσό ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.ergo.com .

Στην Ελλάδα, η ERGO έχει 30 έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπέρασε τα 238 εκατομμύρια ευρώ το 2018 και περισσότερους από 900.000 ασφαλισμένους. H ERGO είναι αυστηρά προσηλωμένη στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της και έχει ως στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της σε στενή συνεργασία με τους καταναλωτές. Υλοποιούμε το σύνθημά μας “Ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω” προσφέροντας υπηρεσίες βασισμένες στις ανάγκες και τις ανησυχίες των πελατών μας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

  • pict
  • pict

pict

pict