Navigation
1
Αυγ
location
Αθήνα
41oC
Αίθριος - καθαρός
1 Φεβ 2019

Γελοίοι κυβερνώντες και ανεύθυνοι ψηφοφόροι

Λουκά Γεωργιάδη Απόψεις | Λουκά Γεωργιάδη

Καθημερινά η κυβέρνηση της συμφοράς σπάει όλα τα ρεκόρ γελοιότητας, θράσους, ανευθυνότητας και ελεεινού πολιτεύεσθαι. Έχουμε μπλέξει με ανθρώπους που δεν έχουν αξίες, λοιδορούν και κοροϊδεύουν τους πολίτες, βολεύονται στις καρέκλες, δρουν σαν αρπακτικά και γενικά καταστρέφουν ό,τι έχει απομείνει όρθιο στη χώρα. Υπό κανονικές συνθήκες, τέτοια ανεύθυνα και γελοία ανθρωπάκια θα έπρεπε να έχουν σκάψει λαγούμια για να κρυφτούν!

Η οικονομική καταστροφή που προκάλεσε η σημερινή… αγέλη ανεύθυνων πολιτικάντηδων και λαϊκιστών, θα ρίχνει βαριά τη σκιά της όχι μόνο στις υπάρχουσες τρεις γενιές, αλλά και στις επόμενες τρεις. Μπροστά σε αυτό το “κατόρθωμα” δεν ωρροδούν προ ουδενός, περιφρονούν τους πολίτες, προκαλούν με τις δηλώσεις τους και τον βίο τους και δείχνουν να εμπνέονται από τη μήτρα που τους γέννησε, δηλαδή τον κομμουνισμό. Η χώρα με υπαιτιότητα των εγκληματιών που κυβερνούν έχει διολισθήσει σε μια κατάσταση εθνικού εξευτελισμού, οικονομικής εξαθλίωσης, αξιακής ισοπέδωσης, πολιτισμικής καταρράκωσης, θεσμικής αλητείας και ελεεινής αγυρτείας.

Οι σημερινοί… λαθρεπιβάτες της εξουσίας είναι προφανές ότι δεν θα εξευτέλιζαν έτσι ένα ολόκληρο έθνος, εάν η σχετική πλειοψηφία δεν τους ψήφιζε το 2015. Είπαν ασύστολα ψεύδη και εξαπάτησαν. Βεβαίως, δεν χαρακτηρίζονται ως εξαπατημένοι όσοι τους ψήφισαν και μετά τον Ιανουάριο του 2015 και πολύ περισσότερο αυτοί που θα τους ξαναψηφίσουν. Οι ευθύνες των πολιτών είναι τεράστιες. “Σκότωσαν” την ίδια τους τη χώρα με την ψήφο τους. Όσοι τους ψήφισαν, διέπραξαν μια ανεπανάληπτη ύβρι κατά της χώρας. Εμπιστεύτηκαν τις τύχες τους σε ανάξιους ανθρώπους και τώρα είναι πάρα πολύ αργά προκειμένου να διορθωθεί το λάθος που έγινε. Οι ανάξιοι έγιναν θρασείς και κάθε μέρα που περνά υπονομεύουν το μέλλον της χώρας. Δεν τους πρέπει ο σεβασμός, καθώς υβρίζουν και υποτιμούν τους πολίτες που ήξεραν τι… κουμάσια ήταν.

Το τσάκισμα του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμού πρέπει να αποτελέσει ένα πανεθνικό στοίχημα εάν θέλουμε να μαζέψουμε τη ζημιά. Οι τύποι που κονιορτοποίησαν την υπόσταση ενός κράτους και εξευτέλισαν στα πέρατα της γης τους πολίτες της χώρας, δεν δικαιούνται δια να ομιλούν. Εκμεταλλεύτηκαν ως κοινοί τυχοδιώκτες την ανεύθυνη ψήφο περίπου 2,3 εκατομμυρίων πολιτών, οι οποίοι φέρουν βαρύτατες ευθύνες για το κακό που βρήκε τη χώρα. Ο χρόνος δεν μπορεί να γυρίσει πίσω, αλλά αποτελεί οδηγό ώστε στο άμεσο και απώτερο μέλλον να μην ξαναζήσουμε τέτοια συμφορά. Το τίμημα θα το πληρώσουμε γιατί ως γνωστόν, μετά την απομάκρυνση εκ της κάλπης, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Τα σημερινά άθλια υποκείμενα πρέπει να μπούνε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και να μην ξαναδούν θεού πρόσωπο σε πολιτικό επίπεδο. Δεν μας ταιριάζει τέτοια ξεφτίλα…

Λουκάς Γεωργιάδης

 

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ