Navigation
25
Σεπ
location
Αθήνα
31oC
Αίθριος - καθαρός
27 Ιούλ 2018

Έσπειραν μίσος και θα… θερίσουν τη συντριβή τους!

Λουκά Γεωργιάδη Απόψεις | Λουκά Γεωργιάδη

Τη στιγμή της μεγαλύτερης ίσως τραγωδίας εν καιρώ ειρήνης εξακολουθούν να παραμένουν αμετανόητοι. Οι σημερινοί κυβερνώντες προσπαθούν με τα ψέματα, την προπαγάνδα και τα έμμισθα όργανα τους να περιορίσουν το εύρος της οργής που θα ακολουθήσει μόλις ολοκληρωθεί το σκηνικό της τραγωδίας. Μόλις μάθουμε το κόστος σε ανθρώπινες ζωές. Αυτό που θα λειτουργήσει ως “πυρηνική βόμβα” στο καθημερινό οικονομικό κόστος που πληρώνουν και θα πληρώνουν για δεκαετίες οι πολίτες αυτής της χώρας για τις… μαγκιές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το 2015.

Τα σόου και οι αφορισμοί της… κλιματικής αλλαγής, της άναρχης δόμησης και του… κακού μας του καιρού, δεν πρόκειται να βάλουν φρένο στην οργή των πολιτών. Όσοι εξακολουθούν να τους υποστηρίζουν είναι πραγματικά συνένοχοι σε ένα συμμετρικό έγκλημα που συντελείται εις βάρος της χώρας μας σε πολλά επίπεδα. Ειδικότερα:

1. Σε οικονομικό επίπεδο, μας αφήνουν μια άμεση και έμμεση ζημία ύψους 400 δισ. ευρώ έως το 2060.

2. Σε θεσμικό επίπεδο μας αφήνουν ένα κράτος όπου η Δικαιοσύνη λειτουργεί επιλεκτικά σε κρίσιμα θέματα.

3. Σε διοικητικό επίπεδο αφήνουν ένα κράτος το οποίο ίσα που παραμένει όρθιο γιατί λειτουργεί μια κάποιους στοιχειώδεις αυτοματισμούς, οι οποίοι διαμορφώθηκαν κυρίως κατά το παρελθόν. Ενίοτε, από την αβελτηρία του κράτους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, μπορεί να χάνουν τη ζωή τους και μερικές δεκάδες συμπολίτες μας σε πυρκαγιές και πλημμύρες. Ας πρόσεχαν, όπως θα έλεγε και ο Πάνος Καμμένος!

4. Σε αξιακό επίπεδο εκπροσωπούν ό,τι πιο χυδαίο πέρασε ποτέ από την πολιτική ζωή του τόπου.

5. Σε εκπαιδευτικό επίπεδο διαλύουν τις δομές.

6. Σε πολιτισμικό επίπεδο συντηρούν ό,τι πιο οπισθοδρομικό μπορεί να συλλάβει η ανθρώπινη φύση.

7. Σε θέματα ασφάλειας και έννομης τάξης εξακολουθούν να κάνουν αβάντες σε τρομοκράτες και αποφυλακίζουν εγκληματίες.

8. Σε θέμα εθνικής ασφάλειας προτάσσουν το μίσος κατά των… φασιστών που ανησυχούν για το αύριο των οικογενειών τους σε μια κοινωνία που αισθάνεται απειλούμενη από τις ορδές ανεξέλεγκτων αλλοδαπών.

Οι σημερινοί συγκυβερνώντες ανδρώθηκαν μέσα από τον διχασμό και το μίσος που καλλιέργησαν στους πολίτες. Και δυστυχώς, το 2015 ένα σημαντικό τμήμα του εκλογικού σώματος είτε την… πάτησε, είτε ευθυγραμμίστηκε συνειδητά κουβαλώντας πλέον στο θυμικό και το DNA του ό,τι πιο παρασιτικό και χυδαίο δίδαξαν και διδάσκουν οι σημερινοί συγκυβερνήτες Τσίπρας και Καμμένος. Ό,τι έσπειραν στο παρελθόν, θα το θερίσουν τώρα. Μόνο που η ανικανότητα και η ασχετοσύνη τους στοιχίζει και σε ανθρώπινες ζωές. Ό,τι πιο χυδαίο υποστήριξαν θα το εισπράξουν στο πολλαπλάσιο. Ό,τι πιο νοσηρό καλλιέργησαν θα το… λουστούν μέχρι τέλους.

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υπάρχουν λόγω του τυχοδιωκτισμού τους και της παρασιτικής νοοτροπίας που καλλιέργησαν σ΄ ένα σημαντικό τμήμα του πληθυσμού. Διαλύουν οικονομικά, ακρωτηριάζουν εθνικά. Θα αφήσουν μια Ελλάδα χρεοκοπημένη με πολίτες που θα αισθάνονται φόβο για τους εγκληματίες που τους επιτίθενται, ή για τις φωτιές και τις πλημμύρες που εκδηλώνονται. Και μέσα σε όλα αυτά θα… επουλώνουν τις πληγές μοιράζοντας μερικά επιδόματα ή διορισμό στο Δημόσιο, αν έχεις χάσει ολόκληρη την οικογένεια σου σε μια πυρκαγιά. Αντί να διαμορφώσουν τις συνθήκες ανάδειξης της δημιουργικότητας των περισσότερων Ελλήνων, συμβιβάζονται με την προστασία των λίγων που είναι εκπαιδευμένοι να ζουν παρασιτικά. Δείχνουν κοινωνική ευαισθησία μοιράζοντας ψιχία και κατηγορούν για αναλγησία όσους ενδιαφέρονται για να υπάρχουν επενδύσεις, δουλειές, εισοδήματα, αξιοπρέπεια.

Το σημερινό συνονθύλευμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προκαλεί την ιστορικά μεγαλύτερη και πλέον πολυεπίπεδη ζημία στη χώρα και στο Έθνος. Όμως, δεν ιδρώνει το αυτί τους. Δεν θεωρούν ότι χρειάζεται σήμερα να λειτουργείς με φιλότιμο και μπέσα. Όποιοι τους ψήφισαν τους ψήφισαν και πλέον μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! Στις επόμενες εκλογές οι Έλληνες πολίτες καλούνται να αποκηρύξουν τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό και να κάνουν στροφή προς τη λογική και τον ρεαλισμό. Ταυτόχρονα, καλούνται να αποδοκιμάσουν εμπράκτως αυτούς που διέπραξαν το μεγαλύτερο ολίσθημα επιχειρώντας να διχάσουν τον λαό και να τον… δηλητηριάσουν με μίσος.

Η συντριβή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πρέπει να είναι ανάλογη του μίσους και του διχασμού που καλλιέργησαν. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να πάμε παραπέρα. Η διαιώνιση της νοοτροπίας και της αντίληψης του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμού είναι η συστατική ουσία για τη διάλυση μας. Αν αυτό επιθυμούμε πρέπει να εισπράξουμε χωρίς αντίδραση τα επίχειρα. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Τα ψέματα τελείωσαν και η ώρα της ευθύνης των  πολιτών πλησιάζει. Η ετυμηγορία των πολιτών θα καταγραφεί στην κάλπη. Δεν υπάρχουν “ναι μεν, αλλά…”. Το… πείραμα του 2015 ήταν καταστροφικό. Όσοι παραμένουν αμετανόητοι υποστηρικτές των σημερινών ξεδιάντροπων τύπων πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι συμβιβασμένοι με τον παρασιτισμό, τον τυχοδιωκτισμό, το βόλεμα και την απάτη. Η χώρα δεν φταίει σε τίποτα για να πληρώνει τις ανόητες επιλογές κάποιων…

Λουκάς Γεωργιάδης

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ