Navigation
20
Οκτ
location
Αθήνα
22oC
Λίγα σύννεφα
30 Δεκ 2020

ERGO Ασφαλιστική: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους συνεργάτες της

εργο Επιχειρήσεις | Νέα

Πάγια δέσμευση της ERGO Ασφαλιστική είναι η στήριξη, ενδυνάμωση και εξέλιξη των Συνεργατών της μέσω της παροχής σύγχρονων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, γι’ αυτό και το 2020 μέσα σε αντίξοες συνθήκες προχώρησε στην υλοποίηση και ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού πλάνου της.
Συγκεκριμένα, ο Τομέας Εμπορικών Λειτουργιών της εταιρείας πραγματοποίησε ηλεκτρονική έρευνα μέσω του ERGO Portal στους Συνεργάτες όλων των Δικτύων Πωλήσεων της για να ανιχνεύσει τις εκπαιδευτικές ανάγκες τους και σύμφωνα με τα αποτελέσματα που συγκέντρωσε, ομαδοποίησε τις θεματικές ενότητες και διοργάνωσε το ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Σύμφωνα με αυτό, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία περισσότερα από 100 επιμορφωτικά σεμινάρια, στα οποία συμμετείχαν, τους πρώτους μήνες με φυσική παρουσία και στη συνέχεια μέσω τηλεδιασκέψεων με webinars, 3.000 επαγγελματίες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.
Οι Συνεργάτες της ERGO όχι μόνο αξιοποίησαν την ευκαιρία που τους έδωσε η εταιρεία να χρησιμοποιήσουν την ηλεκτρονική πλατφόρμαεκπαίδευσης για την απαραίτητη Ετήσια Επαναπιστοποίηση των 15 ωρών, αλλά παρακολούθησαν και μια σειρά σύγχρονων σεμιναρίων εξειδικευμένων σε θέματα που αφορούν στις τάσεις και στις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς, στις θεσμικές αλλαγές των διαδικασιών διαμεσολάβησης, στις παροχές των νέων προϊόντων, στις μοντέρνες τεχνικές πελατοκεντρικής επικοινωνίας, στα μοντέλα αποτελεσματικής ηγεσίας, στην ψυχολογία της παρακίνησης, καθώς και της αγοραστικής συμπεριφοράς.
Ο Διευθυντής του Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO κ. Στάθης Τσαούσης δήλωσε σχετικά: “Βασική προτεραιότητά μας παραμένει η έμπρακτη υποστήριξη του θεσμού της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και το ετήσιο εκπαιδευτικό πλάνο της εταιρείας αποτελεί άλλο ένα εργαλείο προς αυτήν την κατεύθυνση. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε και φέτος με πολύ μεγάλη συμμετοχή Συνεργατών μας, παρά τις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών της πανδημίας. Πιστεύουμε ότι μέσω της εκπαίδευσης γινόμαστε ακόμη καλύτεροι, περισσότερο αποτελεσματικοί και πιο αποδοτικοί στο έργο μας, για αυτό και θα συνεχίζουμε να επενδύουμε για ένα αναβαθμισμένο και εκσυγχρονισμένο σύστημα εκπαίδευσης προς όφελος των Συνεργατών μας.”
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 38.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζομένους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2019 η ERGO κατέγραψε 19 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε 17 δισεκατομμύρια ως παροχές στους πελάτες της. Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.
Στην Ελλάδα η ERGO έχει 30 έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπέρασε τα 239 εκατομμύρια ευρώ το 2019 και περισσότερους από 900.000 ασφαλισμένους. H ERGO είναι αυστηρά προσηλωμένη στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της και έχει ως στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της σε στενή συνεργασία με τους καταναλωτές. Υλοποιούμε το σύνθημά μας “Ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω” προσφέροντας υπηρεσίες βασισμένες στις ανάγκες και τις ανησυχίες των πελατών μας. Επικοινωνούμε μαζί τους με σαφή και κατανοητό τρόπο και παρέχουμε άμεση υποστήριξη σε περίπτωση ζημίας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ  • pict
  • pict

pict

pict