Navigation
31
Ιούλ
location
Αθήνα
41oC
Αίθριος - καθαρός
5 Φεβ 2019

Εξευτελισμός της εθνικής αξιοπρέπειας από πολιτικά καθιζήματα

Λουκά Γεωργιάδη Απόψεις | Λουκά Γεωργιάδη

Η πολιτική σκηνή έχει μετατραπεί σε ένα θέατρο του παραλόγου διολισθαίνοντας συνεχώς προς την κατεύθυνση της θεσμικής αποψίλωσης.  Ο εκμαυλισμός των συνειδήσεων στην ελληνική  κοινωνία ξεκίνησε το 2011 από τους σημερινούς θεατρίνους της εξουσίας, οι οποίοι επιφυλάσσουν καθημερινά περισσότερες και ισχυρότερες δόσεις εξευτελισμού.

Μια κυβέρνηση τυχοδιωκτών και τυχάρπαστων έβαλε σε εφαρμογή ένα σχέδιο μελλοντικής… πριμοδότησης της αριστερής δεξαμενής ψήφων. Εκβίασε και πέτυχε την πτωχοποίηση κυρίως της μεσαίας και μικρομεσαίας τάξης, υπέθαλψε την… ημέτερη ανομία, επέτρεψε στο περιθώριο να αποτελέσει φόβητρο για την κοινωνία, υποδαύλισε το μίσος, εκμαύλισε την Παιδεία και κουρέλιασε τη Δικαιοσύνη. Θεατής της απαράδεκτης αυτής κατάστασης, την οποία προκάλεσε το καρκίνωμα του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμού, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι θεσμικές οντότητες που απαρτίζουν τα κύτταρα της πολιτείας μας.

Ο ελληνικός λαός αποτελεί σήμερα ένα παράδειγμα εξευτελισμένου λαού που ανέχεται τα αίσχη από τους μεγαλύτερους βιαστές της ίδιας του της Ιστορίας. Αφού το 2015 ανατίναξαν το οικοδόμημα, στη συνέχεια ήρθαν για να ισοπεδώσουν τους πάντες και τα πάντα. Ό,τι έχει απομείνει όρθιο διαλύεται και ότι έχει διαλυθεί, καταστρέφεται. Πολιτικά υποκείμενα με αμφισβητούμενο αξιακό κώδικα νέμονται την εξουσία και προάγουν τη θεσμική αλητεία μέσα και από την κινητοποίηση… τρολάκηδων, οι οποίοι είναι εντεταλμένοι για να υπερασπίζουν την… αυθεντικότητα της αναξιοπρεπούς διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Η θλιβερή παρουσία ενός καταληψία της εξουσίας στο Μέγαρο Μαξίμου δεν περιποιεί τιμή στον ελληνικό λαό. Δεν αξίζουμε να έχουμε τέτοια καθιζήματα στο τιμόνι της χώρας. Δεν μπορεί να ανεχόμαστε ανθρώπους χωρίς φιλότιμο και μπέσα. Δεν δημιουργήσαμε έναν πολιτισμό για να γίνεται παιχνίδια στα χέρια αισχρών μισελλήνων! Στις προσεχείς εκλογές, ο ελληνικός λαός πρέπει να περάσει στην αντεπίθεση και να εκφράσει στην κάλπη την αποδοκιμασία έναντι όλων αυτών των υβριστών της ιστορίας μας. Κατά μία εκδοχή, αυτό που συμβαίνει σήμερα στη χώρα είναι η… δίκαιη τιμωρία ενός λαού και ενός έθνους για τις επιλογές του στην κάλπη.

Τα 2.300.000 ψηφοφόροι των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πριν ακριβώς από 4 χρόνια καταδίκασαν μια χώρα 11 εκατομμυρίων πολιτών και ενός έθνους 17 εκατομμυρίων ψυχών σε συνθήκες μαρασμού, οικονομικής ισοπέδωσης και εθνικού εξευτελισμού. Οι τύψεις που πρέπει να αισθάνονται όλοι αυτοί για το κακό που προξένησαν στη χώρα μάλλον είναι κάτι που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αναλύσεις. Το γεγονός ότι ακόμη υπάρχουν αμετανόητοι και ανόητοι που συνεχίζουν να ψηφίζουν το πολιτικό έκτρωμα που κυβερνά τη χώρα, πρέπει να απασχολήσει όχι μόνο τους ιστορικούς, αλλά και τους… ψυχιάτρους!

Η απόδοση ευθυνών είναι σίγουρο ότι δεν θα μας επιστρέψει τη χαμένη αξιοπρέπεια. Αυτήν θα την κερδίσουμε όταν κερδίσουμε την εκτίμηση της διεθνούς κοινής γνώμης. Για να κερδίσουμε όμως αυτήν την εκτίμηση, πρέπει να ενισχύσουμε την αυτοεκτίμηση μας και να παράξουμε θετικά αποτελέσματα για την οικονομία και την πολιτεία μας. Για να συμβούν όλα αυτά, υπάρχει μια απαραίτητη προϋπόθεση: στις προσεχείς εκλογές να καταγραφούν κατά το δυνατόν λιγότεροι ανόητοι στην κάλπη!

Λουκάς Γεωργιάδης

 

 

 

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ


  • pict
  • pict

pict

pict