Navigation
21
Απρ
location
Αθήνα
22oC
Αίθριος - καθαρός
22 Μαρ 2019

Delete στην κάλπη και restart την επόμενη μέρα

Λουκά Γεωργιάδη Απόψεις | Λουκά Γεωργιάδη

Η σημερινή κυβέρνηση συμπληρώνει 50 μήνες στην εξουσία αιφνιδιάζοντας τους πάντες για τον χρόνο επιβίωσης της. Περιμέναμε ότι οι πραγματικοί αριστεροί έχουν τσίπα και μπέσα και ως εκ τούτου δεν θα συμβιβάζονταν με τις ασχήμιες και τη φαυλότητα αυτών των τύπων που κυβερνούν. Αλλά φαίνεται ότι όσοι πιστεύαμε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, πήγαμε στον… κουβά. Γιατί πολύ απλά οι άνθρωποι αυτοί μας επιβεβαίωσαν στον χειρότερο βαθμό σε σχέση με τα κακά που περιμέναμε. Και φυσικά, περιμέναμε ότι η… ριζοσπαστική αριστερά θα είχε περισσότερους λεβέντες και ντόμπρους. Δυστυχώς, αυτοί που μας κυβερνούν σήμερα αποδείχθηκαν ψεύτες, άχρηστοι, αλαζόνες και θρασείς. Και όλα αυτά για την καρέκλα. Και φυσικά εις υγείαν των κορόιδων που τους ψήφισαν…

Αν οι ψηφοφόροι του παλαιού ΠΑΣΟΚ που μετακινήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ είχαν λίγο μυαλό, δεν θα έκαναν αυτό που έκαναν το 2015. Αν είχαν λίγη τσίπα και μπέσα δεν θα ανέχονταν τη σημερινή εγκληματική οργάνωση, η οποία διέλυσε τα όνειρα και τις προσδοκίες εκατομμυρίων πολιτών για ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο αύριο. Είναι οι άνθρωποι που κονιορτοποίησαν τα όνειρα για δημιουργία, αποτέλεσμα και ευημερία. Είναι οι άνθρωποι που ισοπέδωσαν αξίες και παρέκαμψαν στοιχειώδεις και οριακά ηθικούς φραγμούς. Είναι οι άνθρωποι που εισήγαγαν στην καθημερινότητα τον Homo Syrizeous. Δηλαδή τον θρασύ τύπο που δεν γουστάρει, που τα σπάει και τα καίει, αλλά λογαριασμό δεν δίνει.

Δεν υπάρχει προηγούμενο στα χρόνια της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας μας όπου αμόρφωτοι και ψεύτες έως το μεδούλι λειτούργησαν με τέτοιον κυνισμό. Δεν υπάρχει προηγούμενο πρωθυπουργών να διορίζουν γυναίκες, κουνιάδους, νύφες, γαμπρούς, μπατζανάκια, πρώην μπαχαλάκηδες. Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε αγαπητοί Συνέλληνες. Και όλα αυτά γιατί ένα τμήμα του ελληνικού λαού λόγω σοβαρού ελλείμματος μόρφωσης ή ελλείμματος… φαιάς ουσίας, πείστηκε από μια αγέλη χαβαλέδων ότι υπάρχει η αυλή των… αριστερών θαυμάτων. Τέτοιοι και τόσοι αφελείς ψηφοφόροι δεν είχαν αθροιστεί ποτέ ξανά στον τόπο. Επιπλέον, τόσοι λαϊκιστές, ψεύτες και αδίστακτοι πολιτικάντηδες δεν κατάφεραν ποτέ να γίνουν εξουσία, τρώγοντας και πίνοντας στην υγεία τόσο κορόιδων.

Η χώρα δυστύχησε να δει μια παρέα παρασίτων που οδήγησαν με γοργά βήματα εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες στην πτωχοποίηση. Κυρίως δε είναι εκπληκτικός ο τρόπος και η ταχύτητα με τα οποία εκμαύλισαν τόσους πολλούς πολίτες. Δεν διστάζουν να παίξουν διχαστικά και διαιρετικά παίγνια γιατί αυτά τους τρέφουν και τους κρατάνε στην εξουσία. Προκάλεσαν τεράστια ζημία και πολλαπλές βλάβες στην οικονομία. Έχουν διαλύσει την έννοια της δημόσιας τάξης, την υγεία, την παιδεία, τους θεσμούς, τα πάντα. Η χώρα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις τεράστιες προκλήσεις τους μέλλοντος με αυτούς που προκάλεσαν κατά τρόπο αψυχολόγητο και ηλίθιο τη μεγαλύτερη οικονομική ζημία εν καιρώ ειρήνης. Και μάλιστα, σε μια χώρα δυτικού τύπου που εδώ και 40 χρόνια αποτελεί μέλος της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας.

Αυτό το συνονθύλευμα που κυβερνά σήμερα από τις ιδιαιτέρως… χρυσοφόρες καρέκλες, αποτελούν όνειδος για τη χώρα και το έθνος. Τα έκαναν όλα σαν τα μούτρα τους. Στις προσεχείς εκλογές ο ελληνικός λαός πρέπει να απαντήσει με ένα… απολαυστικό delete στα σημερινά πρόσωπα και τις πολιτικές τους. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η ντροπή. Η επόμενη μέρα μας περιμένει για ένα δυναμικό restart σε οικονομία και κοινωνία. Αυτό θα πρέπει να γίνει από μια νέα κυβέρνηση η οποία δεν έχει το δικαίωμα να μοιάσει στα σημερινά άθλια υποκείμενα ούτε στο 0,1%…

Λουκάς Γεωργιάδης

 

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ