Μετοχές ΧΑ πηγή: metrics trade
Τιμές Χρηματιστηρίου με καθυστέρηση 15 λεπτών

ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ MY MARKET ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2012

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

OINOFYTA_Custom

Συνεχίζοντας τη δυναμική πορεία της, η ελληνική αλυσίδα super market My Market επενδύει και επεκτείνεται σταδιακά στην ελληνική περιφέρεια με τρία νέα καταστήματα για το πρώτο πεντάμηνο του 2012, φθάνοντας συνολικά τα 53 σε όλη την Ελλάδα.

Στις αρχές Απριλίου εγκαινιάστηκε το 51ο κατάστημα My Market στην Ιστιαία, στην οδό Σκαρίμπα (περιοχή Αμμούδες) με στόχο να εξυπηρετήσει καταναλωτές όχι μόνο από τη γειτονική, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή. Στο τέλος του ίδιου μήνα, ακολούθησαν τα εγκαίνια του καταστήματος των Οινοφύτων Βοιωτίας, στην Περιφερειακή οδό Οινοφύτων, Θέση Αγ. Παρασκευή (ή Βάρυκο).
Στις αρχές Μαΐου, άνοιξε τις πόρτες του στο καταναλωτικό κοινό, το νέο My Market στη Λάρισα, σε κεντρικό εμπορικό σημείο της πόλης, σε συστέγαση με το Praktiker. Μετά το κατάστημα των Ιωαννίνων και των Φαρσάλων, το νέο κατάστημα της αλυσίδας στη Θεσσαλία, αποτελεί την επιβεβαίωση της σταδιακής επέκτασης της στην Κεντρική Ελλάδα, ξεφεύγοντας από τα σύνορα της Αθήνας και της ευρύτερης περιοχής της Αττικής.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τα My Market πραγματοποιούν συνεχείς, επιθετικές προσφορές, μειώνοντας σημαντικά τις τιμές σε όλα τα είδη αγαθών και επαναπροσδιορίζοντας με επιτυχία τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους, στηρίζοντας έτσι τον Έλληνα καταναλωτή σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
Επιπλέον, στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι συνεπής στις στρατηγικές επιλογές της η εταιρεία METRO AEBE, συνεχίζει, ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο, να επενδύει δυναμικά, υλοποιώντας σταθερά το όραμά της για το μέλλον και βασίζοντάς το σε ένα σωστό σχεδιασμό ανάπτυξης αλλά ταυτόχρονα και σε ένα φιλόδοξο επενδυτικό πλάνο.
Τα τελευταία χρόνια, το πρόγραμμα ανάπτυξης έχει ενταθεί και το ύψος των επενδύσεων έχει αυξηθεί στο ποσό των 40 εκ. ευρώ το χρόνο, με αποτέλεσμα η συνολική επένδυση για το διάστημα 2008-2012 να ξεπερνάει τα 180 εκ. ευρώ. Σύμφωνα με το αναπτυξιακό πρόγραμμα του 2012, δέκα νέα καταστήματα My Market ή METRO Cash & Carry πρόκειται να λειτουργήσουν σε επιλεγμένα σημεία, έως το τέλος του έτους.

Το xrima.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του toxrima.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το toxrima.gr:
  • e-mail: press@toxrima.gr
  • Tηλ: 210 36 34 330
  • Fax: 210 36 45 608
Δημοσιεύθηκε Γενικά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

28 Jan 2015

Άδωνις για την λίστα των χάκερ: Τα ξέρει αυτά ο Τσίπρας;
Ρώσοι χάκερ έδωσαν στη δημοσιότητα  ηλεκτρονική αλληλογραφία Ρώσων παραγόντων στην οποία περιλαμβάνονται [...]

28 Jan 2015

Πρώτη γραμμή άμυνας της Ρωσίας ή…Ελλάδα λένε οι ξένοι
Το αποτέλεσμα των Ελληνικών εκλογών, φαίνεται πως δημιουργεί ένα αμυντικό [...]

28 Jan 2015

Κουίζ για… δυνατούς παίκτες από τον Πλεύρη για τον Σκουρλέτη
Την τοποθέτηση του  Πάνου Σκουρλέτη στο υπουργείο εργασίας σχολίασε με ανάρτηση [...]

28 Jan 2015

Κατάινεν: Οι δεσμεύσεις της Ελλάδας να τηρηθούν – Έγινε συζήτηση για την Ελλάδα
Η Ελλάδα θα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις επιμένει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, [...]

28 Jan 2015

Ποιοι απόφοιτοι του ΑΠΘ έγιναν υπουργοί;
Συγχαρητήρια επιστολή προς τους νέους υπουργούς- απόφοιτους του ΑΠΘ που από σήμερα [...]

Very Sorry Banner
nkconsulting
devfest
usaygr

28 Jan 2015

«Να δω τι θα κάνει η Κωνσταντοπούλου όταν οι βουλευτές θα τη διακόπτουν…»
"Η κυρία πρόεδρος της Βουλής πως θα αντιμετωπίζει τους βουλευτές" [...]

28 Jan 2015

Επαναδιαπραγμάτευση με Cosco προανήγγειλε ο Δρίτσας
Δεν προχωρά η πώληση μετοχών του ΟΛΠ και του ΟΛΘ [...]

28 Jan 2015

Στα περίπτερα και πάλι ο «Αγγελιοφόρος»
Έπειτα από σχεδόν 30 ημέρες απουσίας [...]

28 Jan 2015

Σύσκεψη ενόψει Σουλτς στο Μαξίμου
Υπό τον πρωθυπουργό [...]

Lykavitos